Personlig träning och Itrim

Hos oss jobbar vi på ett unikt sätt med Personliga tränare och hälsocoacher utbildade av Itrim i ett, det kallar vi för PTC - Personlig tränare/hälsocoach. Tillsammans når vi ditt bästa möjliga jag!

Har du ett mål?
Vet du vad du ska göra?
Vet du hur du ska göra?
Har du ett tydligt varför?
Bara du har ett mål kan vi hjälpa dig med vad du ska göra, hur du ska göra det och hjälpa dig att hitta din motivation att ha disciplinen att nå hela vägen! 

PTC - Personlig tränare/ hälsocoach

Med hjälp av våra PTC’s får du en individuellt anpassad kombination av personlig träning, coachande samtal och föreläsningar för att nå dina mål! Ditt första steg är att kontaka oss för att boka en behovsanalys, under behovsanalysen tar vi fram vad och hur vi kan hjälpa just dig. 

Exempel på vad vi har kompetens inom:
- Under & efter graviditet
- Rehabilitering
- Elitträning
- Motionsträning
- Gå ner i vikt
- Träna säkert och effektivt
- Framförallt, ha kul!

Våra PTCs

Våra PTCs är väldigt motiverade att hjälpa dig till ett hälsosammare liv. Vill du komma i kontakt med en PTC hittar du deras kontaktuppgifter nedan, annars kontakta oss.
Se gärna vad våra medlemmar tycker!
Max it up!

Max Dahlström
max.d@gymomotion.seMax it up! 

Jag gjorde en livsstilsförändring för 4 år sedan. Från att vara otränad med dåliga kostvanor och en kropp som jag inte gillade tog jag beslutet att börja. Det är det bästa beslutet jag någonsin fattat! Nu brinner jag för hälsa och träning och jag älskar att hjälpa andra människor att själva må bra. Min drivkraft är att hjälpa andra så jag kommer satsa stenhårt för att du ska nå dina mål.

Utbildningar:
Lic. Personlig tränare
Lic. Kostrådgivare
Lic. Hälsocoach
Lic. Gruppträningsinstruktör
Diplomerad Friskvårdsmassör
Diplomerad Skidinstruktör
Hälsoprofilsbedömning Grundkurs
Spinninginstruktör
HIIT - INSTRUKTÖR
Utbildning i TRX
Löpteknik 


Annelie

Annelie Bexelius
annelie@gymomotion.seHård på utsidan med mjuk på insidan! 

Jag tror att jag har formats mycket efter några av de jobbiga saker jag själv gått igenom. Låg självkänsla, ångest, depression, 20 kilos övervikt, ett ständigt viktpendlande, diskbråck och andra skador.
Jag ser min bakgrund som något positivt, det skapar förståelse för andras situation och det gör att jag själv uppskattar sådant som kanske är självklart för en annan.
Idag är jag tvåbarnsmamma, mitt uppe i småbarnslivet och möts av helt andra utmaningar. Men det är något jag inte skulle vilja byta bort för någonting i världen.
Jag älskar mitt jobb och att coacha andra i sin egen utveckling. Jag är strukturerad och trygg i hur jag jobbar, vad jag väljer för övningar och varför jag lägger upp upplägget på ett specifikt sätt.

Utbildningar: 
Lic. Personlig tränare steg 1 och 2 2009.
Funktionell träning
Styrkeprogramsutveckling
Program och progression
Military training
Kinesis
Träning och graviditet
Small group training: Sport performance och weight loss
Kettlebells
Back to basics
Dynamic functional movement
Olympisk styrka
Dipl. Coach
Hälsocoach via Itrim


Emil

Emil
emil@gymomotion.seVill du ha hjälp att komma igång? Hitta motivationen? Utmana dig själv? 

Oavsett vad du vill uppnå är jag här för att hjälpa dig.
Tillsammans lägger vi upp en plan för att du ska kunna nå dina mål och jag finns här för dig under tiden för att ge dig de verktyg du behöver för att lyckas!

Utbildningar:
Lic. Personlig tränare Europe Active, ACSM & NSCA
Utbildning i kommunikation, hälsa och ledarskap


Sara

Sara Långfors
sara@gymomotion.seTräning ska vara roligt, utmanande och något du ska må bra av.
Då träning har varit en naturlig del av hela mitt liv så har jag lång erfarenhet av olika träningsformer. Jag har främst tränat och tävlat inom friidrott med grenar som sprint, häck och längdhopp och jag vet vad som krävs för att nå sina mål.
Jag hjälper dig att utvecklas och nå dina mål oavsett på vilken nivå du är. Tillsammans hjälps vi åt att hitta träningsformen för dig. Jag vill inspirera andra att leva ett hälsosamt liv med träning som en naturlig del av vardagen.

Utbildningar: 
Lic. Personlig tränare
Lic. Kostrådgivare
Lic. Hälsocoach
Lic. Gruppträningsinstukör
(Core, HIIT, spinning, yoga, TRX, vattengympa, dans, funktionell träning)
Diplomerad Friskvårdsmassör
Hälsoprofilbedömning Grundkurs
Löpteknik
FaR-ledare


Jonathan

Jonathan Grape
jonathan@gymomotion.seTräning ska vara roligt och utvecklande. Tillsammans skräddarsyr vi ett träningsupplägg utifrån dina egna mål och förutsättningar. Jag hjälper dig att utvecklas, få inspiration och hitta nya utmaningar som gör träningen både lättare och roligare samtidigt som vi ska ha riktigt kul på vägen!

Utbildningar:
Lic. Personlig tränare
Lic. Kostrådgivare
Lic. Hälsocoach
Itrim
Lic. Gruppträningsinstruktör
Olympisk Tyngdlyftning Steg 1
Diplomerad Friskvårdsmassör
Diplomerad Skidinstruktör
Spinninginstruktör
HIIT Instruktör
Utbildning i TRX
Hälsoprofilbedömning Grundkurs
Löpteknik
FaR-ledare

Specialitet:
Funktionell Träning
Tyngdlyftning
Fria vikter
Rörlighets - och mobilitetsträning


Lisa

Lisa Lindh Randmael fd Alexandersson
lisa@gymomotion.se


Jag ger dig verktygen för att på ett glädjefyllt och varierat sätt uppnå dina mål.
Att ha balans och finna glädje i det man gör har alltid varit något jag strävar efter.
Jag som personlig tränare kommer att inspirera och motivera dig till att vara den bästa version av dig själv. Tillsammans hittar vi en varierad och rolig träningsform som passar din individuella nivå och önskade resultat.

Utbildningar:
Lic. Hälsocoach
Lic. Personlig tränare
Lic. Kostrådgivare
Lic. Gruppträningsinstruktör
Hälsoprofilbedömning grundkurs
Grundkurs friskvårdsmassage
Utb. Inom mental coachning, Flow, TRX

Malin

Malin Belin
malinbelin@gymomotion.seMitt motto är; Våga välj dig själv!
Jag kan hjälpa dig till en mer hälsosam livsstil. Jag stöttar dig och ger dig verktyg att hitta balans i liv. Tillsammans gör vi en långsiktig plan och säkerhetsställer att du hittar rätt verktyg för att komma dit.
Livet är ett pussel, för att få alla bitar på plats krävs det vilja och disciplin - vill du nå framgång måste du välja att investera i dig själv.
Det finns många hälsodrömmar att uppnå, balans i livet, minska i vikt, öka i styrka, fysiskt eller mentalt. Vad är din dröm? Jag finns med dig varje steg på vägen!


Utbildningar:
Lic. Personlig tränare
Lic. Kostrådgivare
Lic. Hälsocoach
Lic. Gruppträningsinstruktör
Diplomerad massör
Diplomerad core instruktör
Hälsoprofilsbedömning utb
Spinninginstruktör
HIIT
TRX
Mamma mage
FaR instruktör
HLR Utbildning 


Matilda

Matilda Ottosson
matilda@gymomotion.se“Jag börjar på måndag” “Jag tar det sen”.. Känner du igen dig? Bortförklaringarna är många och vi prioriterar ofta vår träning, hälsa och välmående i sista hand. Nu är det dags att sätta dig själv i fokus och ta fram det bästa inom dig! Behöver du vägledning eller vill uppnå uppsatta mål med din träning, kost eller bara coachning i livspusslet? Då är jag den rätta coachen för dig! Med min erfarenhet och positiva energi jobbar vi tillsammans för uppnå och överträffa de mål du har. Om ett år kommer du önska att du hade börjat idag!

Utbildningar: 
Lic. Hälsocoach
Lic. Personlig tränare
Lic. Kostrådgivare
Lic. Gruppträningsinstruktör (Les Mills BodyJam, BodyPump & CxWorx)
ITRIM-coach
Friidrottstränare (löp-coach)
Framtidens ledare SFIF
Ulfs coachutbildning
Hälsoprofilbedömning grundkurs

Camilla

Camilla Theberg
camilla@gymomotion.seVill du ha hjälp med din träning, hitta motivationen, inspirationen och nå nya mål, då kan jag hjälpa dig med det.
Träning för mig är att hitta ett hälsosamt träningsupplägg , hitta glädje, glöd och bygga styrka. Jag pratar gärna bra och hälsosam mat med dig och om hur viktig vilan är. Jag kommer peppa, motivera och driva dig framåt för jag vet att du kan! Vill du även ha kostrådgivning hjälper jag dig mer än gärna med det.
Jag kommer hjälpa dig att förbättra din hälsa, göra dig starkare eller nå just ditt mål. Inget är omöjligt och tillsammans gör vi det möjligt.

Utbildningar:
Lic. Personlig tränare
Lic. Kostrådgivare
Lic. Hälsoprofilbedömning
Dip.Farledare
Hälsocoach
Testledare Mobilitetsträning 
 

Sandra

Sandra Johansson 
sandra@gymomotion.seDrömmer du om att springa långt, smärtfritt, snyggt - eller bara för att den där bullen smakar extra gott efteråt? Eller är ditt mål att ta steget från gång till löpning och ta dig till nästa nivå i tävlingssammanhang?
Då är jag rätta tränare för dig!
Som uthållighetsidrottare och licensierad Endurance Personal Trainer brinner jag för konditionsidrott, och har flerårig erfarenhet av att bo och träna i både Kenya och Etiopien, vilket gett mig nya träningsperspektiv. Med en gedigen utbildning och träningsbakgrund hjälper jag dig att ta dig dit du vill inom allt från löpning, styrka och fettförbränning till att förbättra dina idrottsprestationer samt förebygga skador.
Tillsammans spränger vi barriärer!

Utbildningar:
Lic. Endurance Personal Trainer
Löpledarutbildning via Svenska Friidrottsförbundet
HLR Utbildning


Victoria

Victoria Schedvin
victoria@gymomotion.seKonsten att vända en dålig vana till vardagslyx. Jag gick ifrån att vara en soffpotatis till fitness tävlande med topp placeringar på mindre än 3 år genom att ändra på många vanor och sätta upp mål. Att hitta en balans och en hållbar vardag. Även erfarenhet av en för hög stress nivå som gjorde mig sjuk en period, lärde mig att förändringen ofta är lättare än man tror, bara man gör den! Med fysisk aktivitet och bra matvanor tar du hand om din kropp inifrån och ut.

Jag hjälper dig och tillsammans sätter vi upp mål och en plan utan det kommer inga resultat. Oavsett om du vill bi starkare i basövningar, bygga muskelmassa eller forma om kroppen med vikt uppgång eller nedgång så kommer vi tillsammans att nå dit. Jag är en hand i ryggen när det känns tungt och din hejarklack när det går lätt. Ett favorit citat ” If it doesn't challenge you it doesnt change you ”

Utbildningar:
Internationell Licens för Personlig Träning
Certifierad Kostrådgivare
Poserings träning för Body Fitness, Bikini Fitness och Men's physique
Rörlighets Träning
Plyo-Träning
HIIT


G&M
Kontakt

info@gymomotion.se 
08-540 203 03
Orgnr: 556729-4672  

Adress

Storängstorget 1
Åkersberga, 184 50